Wienerit

* Wienertaikina onnistuu parhaiten, kun kaikki aineet ovat kylmiä. Jäähdytä jauhot pakastimessa.

* Älä vaivaa taikinaa.

* Ripottele leivinpöydälle runsaasti jauhoja.

* Kauli taikina n. 1 cm:n vahvuiseksi, suorakaiteen malliseksi levyksi

* Levitä margariini levylle ja taita taikina "kirjekuoreksi".

* Kauli taikina uudelleen levyksi ja taita kolminkerroin. Toista kauliminen ja taittelu 2-3 kertaa.

* Harjaa irralliset jauhot pois aina ennen taittamista.

* Anna taikinan levätä kaulimisen välillä ja lopuksi jääkaapissa n. 15 min.

* Muotoile taikinasta viinereitä, anna kohota, voitele munalla ja paista 225 °C:ssa noin 10–15 min.

* Jäähdytä peittämättä, koristele sokerivesikuorrutuksella.