Valikko

Sunnuntai-kampanjan säännöt

Mokkapalapohjamix

Säännöt

 • Sunnuntai-kampanjan säännöt

 • 1. JÄRJESTÄJÄ
  Kampanjan järjestää Ravintoraisio Oy, PL 101, 21201 Raisio
  (myöhemmin “Järjestäjä”).

  2. OSALLISTUMISOIKEUS
  Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset yksityishenkilöt. Kampanjaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän kampanjan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

  Kampanjaan hyväksytään mukaan Suomessa järjestettävät tapahtumat, joissa on buffet-myyntiä ja jotka edistävät lasten ja nuorten hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa. Tapahtuma voi olla esimerkiksi urheilu- tai muu harrastetapahtuma.

  3. KAMPANJAAN KUULUVAT TUOTTEET
  Kampanjassa jaetaan Sunnuntai Mokkapalapohjamix-tuoteita kahdeksan kappaleen pakkauksissa (arvo 32€).

  Osallistujille lähetetään yksi pakkaus per tapahtuma.

  4. KAMPANJAAN OSALLISTUMINEN
  Kampanjaan osallistutaan täyttämällä omat ja tapahtuman tiedot Sunnuntain verkkosivulla olevalle lomakkeelle. Osallistumisen yhteydessä pyydetään lisätietoja tapahtumasta kuten tapahtuman nimi, ajankohta, lyhyt kuvaus sekä tavoiteltu osallistujamäärä.

  Järjestäjällä on oikeus olla hyväksymättä tapahtumaa kampanjaan, jos sen ei koeta edistävän lasten ja nuorten hyvinvointia ja terveellistä elämäntapaa ja/tai tapahtumassa ei ole buffet-myyntiä.

  5. KAMPANJA-AIKA
  Kampanja on voimassa 24.5.2021 alkaen siihen asti kun tuotteita riittää, korkeintaan 30.6.2021 klo 23.59 asti. Lahjoitettavia tuotteita on rajoitettu määrä. Kampanja-ajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä.

  6. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
  Kampanjaan osallistuminen edellyttää henkilötietojen, kuten osallistujan postiosoitteen sekä sähköpostiosoitteen antamista. Osallistujan antamia henkilötietoja käytetään ainoastaan kampanjan toteuttamiseen ja tiedot poistetaan kampanjan päätyttyä, kun Sunnuntai Mokkapalapohjamixit on toimitettu. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme.

  7. TUOTTEIDEN TOIMITTAMINEN.

  Yksi toimitettava pakkaus Sunnuntai Mokkapalapohjamixejä sisältää kahdeksan kappaletta Mokkapalapohjamix-tuotteita. Lähetyksen paino on noin 5 kg.

  Paketit lähetetään kahtena eri ajankohtana osallistumisilmoituksen saapumisajankohdan mukaan.

  24.5.-10.6. saapuneet osallistumiset lähetetään viikolla 24 (14.-18.6.).
  11.6.-30.6. saapuneet osallistumiset lähetetään viikolla 27 (5.-9.7.).

  Lähetyksen mukana tulee A4 kokoinen Sunnuntai Mokkapalpohjamix-kuva,
  joka toivotaan laitettavan esille tapahtumaan.

  Tuotteet lähetetään postipakettina lähimpään saatavilla olevaan noutopisteeseen osallistujan antamaan Suomessa sijaitsevan osoitteen mukaan. Järjestäjä ei vastaa noutamattomien lähetysten uudelleen lähettämisestä eikä kuluista.

  Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai postitusta ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa osallistujalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa Sunnuntai Mokkapalapohjamixejä. Järjestäjä ei vastaa Postin kadottamista tai vaurioittamista lähetyksistä. Järjestäjällä on oikeus kieltäytyä luovuttamasta tuotteita osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Lahjoitettavia tuotteita on rajallinen erä ja ne postitetaan siinä järjestyksessä, kun osallistumisilmoitukset on vastaanotettu.

  8. JÄRJESTÄJÄN VASTUU
  Kampanjaan osallistuja vastaa muista mahdollisista Sunnuntai Mokkapalapohjamix -tuotteiden vastaanottamiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Osallistuja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai tuotteiden vastaanottamisesta. Osallistuja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen tuotteiden myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai tuotteen lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu ei ylitä näissä säännöissä mainitun tuotteiden arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kampanja ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

  9. MUUT EHDOT
  Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

  Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa osallistujan omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

  Mikäli kampanjaan liittyvistä markkinointimateriaaleista löytyy paino- tai jokin muu virhe, Järjestäjä, kampanjan yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seurauksista.

  Kampanja ei ole Facebookin, Instagramin tai Twitterin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin, Instagramiin tai Twitteriin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin, Twitterin tai vastaavan median.

  10. YHTEYDENOTOT
  Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä Järjestäjän kuluttajapalveluun:
  raisio.com/kuluttajapalvelu
  tai (02) 443 2022 (ti-to 8-11).