Valikko

Gluteeniton kardemummakakku

Gluteeniton kardemummakakku

Gluteeniton, kardemummainen kuivakakku sopii täydelliseti juhlien kahvipöytään.

  • 20 palaa
  • Yli 60 min
  • Gluteeniton

Ainekset

2 munaa
2 dlsokeria
1 dlsiirappia
1 dlkermaa
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
4 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
2 tlkardemummaa
1 tlkanelia
1 tlleivinjauhetta

Vuoan leivitykseen

mantelijauhetta

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää siirappi, kerma ja Sunnununtai Juokseva sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Kaada taikina voideltuun ja mantelijauheella jauhotettuun kakkuvuokaan (1,5 l).
  4. Paista uunin alimmalla ritilätasolla noin 50 minuuttia.
  5. Peitä tarvittaessa paistamisen loppuvaiheessa kakun pinta foliolla, jotta pinta ei tummuisi liikaa.
  6. Kumoa hieman jäähtynyt kakku ja anna jäähtyä hyvin.

Tykkää (10)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet