Gluteeniton kasvis-fetajuustopannukakku

Gluteeniton kasvis-fetajuustopannukakku
Sunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kaurasta valmistat näppärästi gluteenittoman kasvis-fetajuustopannukakun. Toimii!
Taikina
| 2 ½ dl | kaura- tai ruokakermaa | 
|---|---|
| 6 ½ dl | vettä | 
| 1 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta | 
| 1 tl | sipulijauhetta | 
| ¼ tl | valkopippuria | 
| 1 | muna | 
| 1 | porkkana (100g) | 
| 1 ps | Sunnuntai Lettu- ja Vohvelijauhe 100% kauraa | 
Päälle
| 100 g | kirsikkatomaatteja | 
|---|---|
| ½ | kesäkurpitsa (100g) | 
| 100 g | fetajuustoa | 
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
- Mittaa kulhoon nesteet sekä mausteet ja vispaa joukkoon muna. Kuori ja raasta porkkana ja lisää nesteen joukkoon.
- Lisää Lettu- ja Vohvelijauhepussin sisältö kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä uunin lämpenemisen ajan.
- Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Puolita tomaatit ja viipaloi kesäkurpitsa ja asettele viipaleet taikinan päälle.
- Murustele päälle vielä fetajuustoa.
- Paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.
Tykkää (20)

