Gluteeniton kaurakääretorttu

Gluteeniton kaurakääretorttu
Gluteenittoman kaurakääretortun pinta on herkästi halkeileva, mutta maku on siitä huolimatta todella herkullinen.
Ainekset
| 4 | munaa |
|---|---|
| 2 dl | sokeria |
| 1 dl | Sunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoa |
| 1 dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
| 2 tl | leivinjauhetta |
Täyte
| 2 dl | kuohukermaa |
|---|---|
| 1-2 rkl | sokeria |
| 2 dl | hilloa, esim. kuningatarhillo |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munavaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.
- Kumoa levy sokeroidun voipaperin tai leivinpaperin päälle ja irrota pohjapaperi varovasti.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta sokerilla.Levitä torttupohjalle ensin hillo ja sen päälle kermavaahto. Kääri levy voipaperia apuna käyttäen rullaksi.
Tykkää (30)




