Valikko

Gluteeniton marjapiirakka

Mehevä mustikkapiirakka gluteenittomana valmistuu helposti

Gluteeniton marjapiirakka

Mehevä piirakkapohja syntyy helposti vain sekoittamalla pohjan ainekset yhteen. Täytteeksi sopivat mitkä tahansa sesongin kotimaiset marjat tai omenat.

Pohja

150 gruokajogurttia, esim. bulgarian jogurttia
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria
1 muna
1 dlElovena Gluteeniton Iso Täysjyväkaurahiutaleita
3 ½ dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 tlleivinjauhetta

Täyte

4 dlsesongin marjoja
2 dlkermaviiliä
1 muna
½ dlsokeria

Ohjeet

  1. Sekoita jogurtti, Sunnuntai Juokseva, sokerit ja muna keskenään kulhossa. Yhdistä toisessa kulhossa kaurahiutaleet, jauhoseos ja leivinjauhe.
  2. Kaada kuivat aineet jogurttiseokseen ja sekoita taikina tasaiseksi. Voitele piirakkavuoka (halkaisija noin 26 cm) ja kaada taikina vuokaan.
  3. Levitä mustikat tai muut mieleisesi marjat pohjan päälle. Yhdistä kermaviili, muna ja sokeri ja kaada seos piirakan pinnalle. Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Tykkää (55)

    Jaa

    Reseptissä käytetyt tuotteet