Gluteeniton sienipiirakka

Gluteeniton sienipiirakka
Gluteeniton sienipiirakka syntyy helposti, kun piiraspohjan tekee Sunnuntain gluteenittomista jauhoista. Täytteenä voit käyttää omia lempisieniäsi.
Ainekset
| 100 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
|---|---|
| 1 dl | Sunnuntai Tumma Gluteeniton Jauhoseosta |
| 2 dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
| 1 dl | raastettua parmesaania |
| 1½ dl | vettä |
Täyte
| 1 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
|---|---|
| 200 g | sieniä, esim. kantarelleja tai suppilovahveroita |
| 1 | punasipuli |
| 30 g | tuoreita pinaatinlehtiä |
| 1 dl | raastettua parmesaania |
| 200 g | ranskankermaa |
| 2 | munaa |
| 1 rkl | tuoretta timjamia |
| suolaa ja pippuria |
Ohjeet
- Sekoita huoneenlämpöinen margariini ja muut piirakkapohjan ainekset.
- Voitele vuoka (halkaisija 24 cm) Sunnuntai Juoksevalla ja jauhota jauhoseoksella. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan reunoja myöden. Laita piirakkapohja jääkaappiin odottamaan.
- Paista sieniä kuivalla pannulla kunnes enin vesi sienistä on haihtunut. Lisää viipaloitu punasipuli ja tilkka Sunnuntai Juoksevaa ja kuullota sipuli. Lisää pinaatinlehdet ja paista minuutti. Anna täytteen jäähtyä hetki.
- Sekoita kaikki täytteen ainekset.
- Kumoa täyte piirakkapohjan päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 35-40 minuuttia
Tykkää (30)



