Valikko

Gluteeniton suklaamukikakku mikrossa

Sunnuntai suklainen mukikakku

Gluteeniton suklaamukikakku mikrossa

Pikainen pelastus makeannälkään! Tämä suklaakakku valmistuu mikrossa nopeammin kuin uskotkaan.

Ainekset

20 ggluteenitonta suklaata
4 rklSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 mlleivinjauhetta
2 rklsokeria
2 rklmakeuttamatonta kaakaojauhetta
1 muna
2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 rklmaitoa

Lisäksi

marjoja, jäätelöä tai kermavaahtoa

Ohjeet

  1. Rouhi suklaa isoiksi paloiksi.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
  3. Lisää muna, maito ja Sunnuntai Juokseva. Sekoita hyvin.
  4. Kaada taikina yhteen isoon kuppiin (noin 3 dl vetoisuus) tai kahteen pienempään.
  5. Kypsennä kakkua mikrossa täydellä teholla 1,5-2 minuuttia. Jos jaat taikinan puoliksi, kypsennysaika on maksimissaan 1,5 minuuttia. Myös mukin muoto vaikuttaa kypsennysaikaan.
  6. Nauti lämpimänä marjojen, jäätelön tai kermavaahdon kera.

Tykkää (35)

    Jaa

    Reseptissä käytetyt tuotteet