Valikko

Gluteeniton suklaamukikakku mikrossa

Sunnuntai suklainen mukikakku

Gluteeniton suklaamukikakku mikrossa

Pikainen pelastus makeannälkään! Tämä suklaakakku valmistuu mikrossa nopeammin kuin uskotkaan.

Ainekset

20 ggluteenitonta suklaata
4 rklSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 mlleivinjauhetta
2 rklsokeria
2 rklmakeuttamatonta kaakaojauhetta
1 muna
2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 rklmaitoa

Lisäksi

marjoja, jäätelöä tai kermavaahtoa

Ohjeet

  1. Rouhi suklaa isoiksi paloiksi.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
  3. Lisää muna, maito ja Sunnuntai Juokseva. Sekoita hyvin.
  4. Kaada taikina yhteen isoon kuppiin (noin 3 dl vetoisuus) tai kahteen pienempään.
  5. Kypsennä kakkua mikrossa täydellä teholla 1,5-2 minuuttia. Jos jaat taikinan puoliksi, kypsennysaika on maksimissaan 1,5 minuuttia. Myös mukin muoto vaikuttaa kypsennysaikaan.
  6. Nauti lämpimänä marjojen, jäätelön tai kermavaahdon kera.

Tykkää (27)

    Jaa

    Kommentit

    • Maikki
      Helppo yhden hengen talouteen Vau.
    • Sunnuntai Koekeittiö
      Kyllä vaan ja vielä niin helppo ja nopea tekoinen, että tulee hiukan turhankin usein tehtyä. 😉
    • KK
      Milloin se suklaa rouhe ois pitänyt laittaa ja mihin?
    • Sunnuntai Koekeittiö
      Hei KK, Suklaa lasketaan kuiva-aineeksi.💛

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet