Gluteeniton valkosuklaa-vadelmajuustokakku

Gluteeniton valkosuklaa-vadelmajuustokakku
Valkosuklaa ja vadelmat ne yhteen sopii! Tämä gluteeniton juustokakku maistuu myös niille, joiden ei tarvitse gluteenia vältellä.
Ainekset
| 100 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
|---|---|
| 1 dl | sokeria |
| 1 | muna |
| 2 ½ dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
Täyte
| 100 g | valkosuklaata (gluteeniton) |
|---|---|
| 200 g | tuorejuustoa |
| 250 g | maitorahkaa |
| 3 | munaa |
| ½ dl | sokeria |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 200 g | vadelmia |
Ohjeet
- Voitele irtopohjaisen (halkaisija 24 cm) pyöreän vuoan reunat. Leikkaa leivinpaperista vuoan kokoinen pala ja vuoraa sillä vuoan pohja.
- Pohjaa varten vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää joukkoon jauhot ja sekoita hyvin. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Laita vuoka kylmään täytteen teon ajaksi.
- Sulata valkosuklaa mikrossa lyhyissä pätkissä välillä sekoittaen. Yhdistä tuorejuusto ja maitorahka. Vatkaa joukkoon munat yksitellen.
- Lisää joukkoon kevyesti vatkaten valkosuklaa sekä sitruunamehu ja sokeri. Lisää lopuksi joukkoon vadelmat. Kaada täyte pohjan päälle.
- Paista kakku 175 asteessa uunin alatasossa noin 60 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassa. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
Tykkää (73)




