Gluteenittomat amerikkalaiset pannukakut

Gluteenittomat amerikkalaiset pannukakut
Mehevät amerikkalaiset pannukakut onnistuvat myös gluteenittomasti.
Ainekset
| 3 ½ dl | Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta |
|---|---|
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 rkl | sokeria |
| ¼ tl | suolaa |
| 3 ½ dl | maitoa |
| 2 | munaa |
| 3 rkl | öljyä |
Paistamiseen
| Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Ohjeet
- Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola.
- Vatkaa munien rakenne rikki erillisessä kulhossa. Lisää maito ja öljy. Sekoita joukkoon kuivat aineet.
- Anna taikinan turvota 10 minuuttia.
- Paista paistinpannulla miedolla lämmöllä halkaisijaltaan noin 10 cm pannukakkuja. Käännä pannukakku, kun siihen ilmestyy kuplia. Paista kullanruskeiksi. Jos taikinaa paksuuntuu paistamisen aikana liikaa, voit lisätä tilkan maitoa.
- Tarjoile marjojen, hillon tai vaahterasiirapin kanssa.
Tykkää (92)




