Helpot toscamuffinssit

Helpot toscamuffinssit
Toscamuffinit yhdistävät perinteisen toscakakun mantelikuorrutteen vastustamattoman pehmeisiin muffinseihin. Tässä reseptissä muffinsit valmistuvat käden käänteessä Sunnuntain Kakku- ja Muffinsimixistä.
Toscakuorrute
75 g | voita |
---|---|
2 rkl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
½ dl | sokeria |
½ dl | siirappia |
2 rkl | maitoa/kermaa |
75 g | mantelilastuja |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen tasalämmöllä.
- Kaada pussin sisältö kulhoon. Lisää joukkoon Sunnuntai Juokseva ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina 10 (à n.55 g) isoon muffinssivuokaan.
- Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia muffinssien koon mukaan.
- Valmista kuorrutus kakun paistuessa. Sulata voi kattilassa. Lisää loput ainekset ja anna seoksen kiehahtaa.
- Ota muffinit pois uunista ja levitä kuorrute päälle.
- Paista muffinsseja vielä noin kymmenen minuttia uunin ylätasolla, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin.
VINKKI! Käytä Amerikan muffinssivuokia, jotka ovat suurempia, kuin ns. tavalliset muffinssivuoat.
Tykkää (37)