Valikko

Juuresletut

Juuresletut

Juuresletut

Paista rapeat juuresletut Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauheesta. Juustoiset letut maistuvat esimerkiksi lounaaksi ja ovat lisäksi gluteenittomia.

2 porkkanaa
1 pieni palsternakka
7 ½ dlvettä
1 psSunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauhetta
2 dljuustoraastetta, esim. mozzarella
2 rklsilputtua tuoretta persiljaa tai 1 tl kuivattua yrttisekoitusta

Ohjeet

  1. Raasta porkkanat ja palsternakka hienoksi raasteeksi.
  2. Sekoita veteen Sunnuntai Lettujauhe, juuresraaste, juustoraaste sekä persilja. Anna taikinan turvota 5 minuuttia.
  3. Kuumenna lettu- tai paistinpannussa Sunnuntai Juoksevaa ja paista juureslettuja muutaman minuutin ajan molemmin puolin.
  • Käytä juureksia yhteensä noin 300 g. Voit vaihdella juureksia sekä niiden suhteita makusi mukaan.
  • Kokeile myös voimakkaamman makuista juustoraastetta, esimerkiksi cheddar-raastetta.

Tykkää (14)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet