Juuresletut

Juuresletut
Paista rapeat juuresletut Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauheesta. Juustoiset letut maistuvat esimerkiksi lounaaksi ja ovat lisäksi gluteenittomia.
| 2 | porkkanaa |
|---|---|
| 1 | pieni palsternakka |
| 7 ½ dl | vettä |
| 1 ps | Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauhetta |
| 2 dl | juustoraastetta, esim. mozzarella |
| 2 rkl | silputtua tuoretta persiljaa tai 1 tl kuivattua yrttisekoitusta |
Paistamiseen
| Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Ohjeet
- Raasta porkkanat ja palsternakka hienoksi raasteeksi.
- Sekoita veteen Sunnuntai Lettujauhe, juuresraaste, juustoraaste sekä persilja. Anna taikinan turvota 5 minuuttia.
- Kuumenna lettu- tai paistinpannussa Sunnuntai Juoksevaa ja paista juureslettuja muutaman minuutin ajan molemmin puolin.
- Käytä juureksia yhteensä noin 300 g. Voit vaihdella juureksia sekä niiden suhteita makusi mukaan.
- Kokeile myös voimakkaamman makuista juustoraastetta, esimerkiksi cheddar-raastetta.
Tykkää (15)




