Valikko

Kääretorttu

Kääretorttu

Kääretorttu muuntuu moneen! Tämän kääretortun mascarponetäyte saa raikkautta tuoreista vadelmista.

  • 15 annosta
  • Alle 60 min

Ainekset

4 munaa
1 dlsokeria
dlSunnuntai Kruunu Karkea Vehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
2 rklperunajauhoja

Täyte

2 dlvispikermaa
250 gmascarpone-juustoa
1 tlvaniljasokeria
1 rklsokeria
250 gtuoreita vadelmia

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi muna-sokerivaahdon joukkoon kevyesti sekoittaen.
  3. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla noin 7 minuuttia.
  4. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi.
  5. Vatkaa kerma ja mascarpone vaahdoksi. Sekoita sokerit ja ⅔ vadelmista vaahtoon.
  6. Levitä täyte tasaisesti jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele vielä loput halkaistut vadelmat päälle. Rullaa leivinpaperin avulla tiukka rulla. Anna olla jääkaapissa vähintään 2 tuntia tai yön yli. Siivuta ja tarjoile.

Tykkää (3)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet