Valikko

Kaura-banaaniletut

Banaaniletut

Kaura-banaaniletut

Kotimaisesta täysjyväkaurajauhosta ja banaaneista valmistetut letut ovat koko perheelle maistuva terveellisempi valinta herkutteluun. Letut ovat gluteenittomia ja onnistuvat myös maidottomana.

Ainekset

2 kypsää banaania
2 munaa
1 dl(kaura)maitoa
1 ½ dlSunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoa
1 tlleivinjauhetta
1 tlkanelia

Ohjeet

  1. Survo banaanit haarukalla. Sekoita joukkoon munat ja maito (maidottoman version saat käyttämällä kasvimaitoa).
  2. Lisää jauhot, leivinjauhe ja kaneli ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna turvota 5 minuuttia.
  3. Paista letut Sunnuntai Juoksevalla voidellulla ohukais- tai paistinpannulla muutaman minuutin ajan per puoli. Käytä taikinaa noin ½ dl/ lettu.

Tykkää (17)

    Jaa

    Kommentit

    • Ihan parhaita
      Ihan parhaita lettuja
    • Sunnuntai Koekeittiö
      Kiitos kommentistasi. 🙂

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet