Valikko

Kaurainen mustikkapiirakka

Sunnuntai mustikkapiirakka

Kaurainen mustikkapiirakka

Mehevä pohja, herkulliset mustikat ja rapea kauramuru pinnalla.

Ainekset

3 dlsokeria
5 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 dlElovena Täysjyväkaurahiutaleita
1 rklvaniljasokeria
3 tlleivinjauhetta
4 munaa
2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 ½ dllaktoositonta maitoa
300 gpakastemustikoita

Kauramuru

2 dlElovena Täysjyväkaurahiutaleita
2 rklsokeria
2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
  2. Sekoita sokeri, jauhot, kaurahiutaleet, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään.
  3. Mittaa toiseen kulhoon munat, Sunnuntai Juokseva ja maito. Sekoita kevyesti.
  4. Lisää kuivat aineet nestemäisten aineiden joukkoon ja sekoita kevyesti taikinaksi, älä vaivaa.
  5. Aseta leivinpaperi uunipellin päälle. Kaada taikina pellille ja levitä tasaiseksi koko pellin leveydelle. Ripottele päälle mustikat.
  6. Mittaa kulhoon kauramurun ainekset, eli kaurahiutaleet, sokeri ja Sunnuntai Juokseva. Sekoita ainekset keskenään ja ripottele seos piirakan päälle.
  7. Paista uunin keskitasossa 20-25 minuuttia.

Tykkää (2)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet