Valikko

Kauraletut ja raejuustotsatsiki

Kauraletut raejuustotsatsikilla

Kauraletut ja raejuustotsatsiki

Raikas raejuustotsatsiki on täyttävä lisäke letuille, ja sen kanssa letut maistuvat niin lämpimänä kuin kylmänäkin. Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauheesta paistetut kauraletut ovat gluteenittomia.

Kauraletut

7 ½ dlvettä
1 psSunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauhetta

Raejuustotsatsiki

1/3 kurkkua
½-1 valkosipulinkynsi
1-2 rkltuoretta minttua silputtuna
200 gturkkilaista jogurttia
200 graejuustoa
1 rklhunajaa
1 mmsuolaa sekä mustapippuria

Ohjeet

  1. Paista letut pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Pilko kurkku pieniksi paloiksi. Silppua valkosipulinkynsi ja minttu. Yhdistä kulhossa kaikki raejuustotsatsikin ainekset.

Tykkää (13)

    Jaa