Mustikka-kaurapeltipiirakka

Mustikka-kaurapeltipiirakka
Uunipelti tehokäyttöön! Pellillä valmistuu kätevästi isompi määrä piirakkaa suurellekin vierasmäärälle. Tämä maukas mustikkapiirakka saa pinnalleen kauramurua.
Ainekset
| 3 dl | sokeria |
|---|---|
| 5 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
| 2 dl | Elovena Kaurahiutaleita |
| 1 rkl | vaniljasokeria |
| 3 tl | leivinjauhetta |
| 4 | munaa |
| 2 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| 2½ dl | maitoa |
| 300 g | pakastemustikoita |
Kauramuru
| 2 dl | Elovena Kaurahiutaleita |
|---|---|
| 2 rkl | ruokosokeria |
| 2 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 200 asteeseen.
- Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Mittaa muut taikina-ainekset omaan kulhoon, sekoita kevyesti. Lisää kuivat aineet ja pyöräytä takinaksi nopeasti, älä vaivaa.
- Yhdistä toisessa kulhossa kauramurun ainekset ja sekoita.
- Kumoa taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele päälle mustikat ja kauramuru.
- Paista uunin keskitasossa 20-25 minuuttia.
Tykkää (40)

