Valikko

Mustikkakukko

Mustikkakukko

Mustikkakukko

Mustikkakukko eli rättänä on ihana ja helppo perinneherkku. Nauti lämpimänä jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Täyte

300 gmustikoita
½ dlsokeria
1 rklperunajauhoja

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  3. Painele taikinasta noin puolet voidellun piirasvuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.
  4. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada pohjataikinan päälle.
  5. Kauli loppu taikina jauhotetulla leivinpaperilla pyöreäksi levyksi ja nosta täytteen päälle.
  6. Paista uunin keskitasolla noin 35 minuuttia.
  7. Tarjoa hieman jäähtyneenä (tarvittaessa maidottoman) jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Tykkää (17)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet