Muurinpohjaletut

Muurinpohjaletut
Ei kesää ilman muurinpohjalettuja! Ulkona paistetut muurinpohjaletut maistuvat yksinkertaisesti parhailta. Nauti kermavaahdon ja hillon tai tuoreiden marjojen kera.
Ainekset
| 2 | munaa |
|---|---|
| 5 dl | maitoa |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1 dl | Sunnuntai Täysjyväohrajauhoja |
| 2 dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
| 1/2 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| tai | |
| 50 g | Sunnuntai Leivontamargariinia sulatettuna |
Paistamiseen
| Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Ohjeet
- Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito, suola, jauhot ja rasva. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin 15 minuuttia.
- Paista muurinpohjapannulla tai isolla paistinpannulla kauniin ruskeita lettuja.
Tykkää (15)



