Valikko

Nopeat ja helpot rahkamunkit

Sunnuntai rahkamunkit

Nopeat ja helpot rahkamunkit

Tämän mehevän ja pehmeän munkkitaikinan salaisuus on rahka. Rahkamunkit valmistuvat nopeasti, sillä leivinjauhe kohottaa munkit hetkessä.

250 grahkaa
1 muna
1-2 tlsitruunamehua
½ dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 dlsokeria
1 tlvanilliinisokeria
¼ tlsuolaa
3 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta

Ohjeet

  1. Lisää rahkan joukkoon muna, sitruunamehu, Sunnuntai Juokseva, sokerit ja suola.
  2. Siivilöi kuiva-aineet rahkaseoksen joukkoon. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
  3. Kuumenna munkkirasva kattilassa tai padassa 170-180 asteiseksi.
  4. Nosta kahdella lusikalla pieniä taikinapalloja rasvan joukkoon.
  5. Paista munkkeja noin 6 minuuttia.
  6. Nosta munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan.
  7. Siivilöi päälle runsaasti tomusokeria. Nauti tuoreina.

Tykkää (21)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet