Ohukaiset

Ohukaiset
Ohukaiset, letut, räiskäleet, lätyt – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Voit tehdä taikinan alusta asti itse tai oikaista näppärästi Sunnuntai Ohukais- ja Vohvelijauheella. Lettukestit saavat alkaa!
Vaihtoehto 1
| 5 dl | maitoa | 
|---|---|
| 2 ½ dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja | 
| 1 tl | suolaa | 
| 2 | munaa | 
Vaihtoehto 2
| 1 ps | Sunnuntai Ohukais- ja vohvelijauhetta | 
|---|---|
| 7 dl | kylmää vettä | 
Paistamiseen
| Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta | 
Ohjeet
Vaihtoehto 1.
- Vatkaa jauhot maitoon. Lisää suola. Anna turvota n. 15 min.
- Lisää taikinaan munat.
- Paista taikinasta ohukaispannussa pieniä lettuja. Ripottele pinnalle sokeria. Tarjoa hillon kanssa.
Vaihtoehto 2.
- Mittaa kulhoon kylmä vesi.
- Mittaa joukkoon ohukais- ja vohvelijauhe. Anna turvota 5 minuuttia.
- Paista ohukaispannussa. Käytä paistamiseen Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta.
Vinkki! Raasta taikinan mausteeksi sitruunankuorta.
Tykkää (35)


