Valikko

Omenakakku

Mehevä omenakuivakakku katoaa kahvipöydästä alta aikayksikön

Omenakakku

Omenanpalat tuovat kahvikakkuun ihanasti makua - leivo hätävaraksi pakkaseen tai herkuttele heti.

Ainekset

3 munaa
1 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
1 1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
4 dlSunnuntai AnniHelena Kakkuvehnäjauho
2 tlleivinjauhetta
2 tlvanilliinisokeria
1 tlkanelia
3 dlomenaa kuutioina

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Pilko omenat pieniksi kuutioiksi (halutessasi voit myös kuoria omenat).
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää Sunnuntai Juokseva ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikinaan omenakuutiot. Kaada taikina 1½ litran voideltuun ja leivitettyyn kakkuvuokaan.
  3. Paista uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Jäähdytä ja säilytä kakku kuvun alla.

Tykkää (21)

    Jaa

    Kommentit

    • Jalmarsson
      Hyvää oli, tosin jouduin tekemään pelkästä sokerista kun ei fariinisokeria ollut. Koostumus oli hyvä.
    • Sunnuntai Koekeittiö
      Hei Jalmarsson. Kiitos kommentistasi ja hienoa, että onnistui.😋 Fariinisokerin loppuessa voi hienosokerin lisäksi laittaa myös hieman siirappia.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet