Punajuurivohvelit ja sinihomejuustodippi

Punajuurivohvelit ja sinihomejuustodippi
Näyttävät punaiset vohvelit maistuvat reilusti punajuurelle ja ovat hämmästyttävän helppoja valmistaa. Valmissoseen ansiosta kädet ja keittiö pysyvät siistinä.
Ainekset
| 5 ½ dl | vettä | 
|---|---|
| 250 g | punajuuri-perunasosetta | 
| 1 ps | Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauhetta | 
| 2 tl | leivinjauhetta | 
| 1 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta | 
Paistamiseen
| Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta | 
Sinihomejuustodippi
| 150 g | ranskankermaa | 
|---|---|
| 50 g | sinihomejuustoa | 
Ohjeet
- Sekoita kulhossa vesi ja punajuuri-perunasose tasaiseksi.
 - Mittaa Sunnuntai Vohvelijauhepussiin leivinjauhe ja sekoita. Vispilöi jauhoseos vesi-punajuuriseokseen ja lisää Sunnuntai Juokseva. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna turvota 5 minuuttia.
 - Lämmitä vohvelirauta ja valele molemmat pinnat Sunnuntai Juoksevalla. Mittaa noin 1 dl taikinaa vohveliraudalle ja paista 5 minuutin ajan (sopiva taikinan määrä ja paistoaika vaihtelee vohveliraudan mukaan).
 - Vohvelien paistuessa murenna sinihomejuusto ranskankerman joukkoon ja anna dipin maustua jääkaapissa, kunnes vohvelit ovat valmiita.
 
Sunnuntai Kaurainen Lettu- ja Vohvelijauheesta paistetut punajuurivohvelit ovat gluteenittomia.
Tykkää (17)

