Puolukka-valkosuklaamuffinssit

Puolukka-valkosuklaamuffinssit
Puolukka-valkosuklaamuffinssit valloittavat kenet tahansa. Sopivan makeita ja kirpeitä samanaikaisesti, nam!
Muruoseos
| 20 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
|---|---|
| ¾ dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
| 2 tl | sokeria |
Muffinssitaikina
| 100 g | valkosuklaata |
|---|---|
| 50 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
| 2½ dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
| 1 dl | Elovena Isoja Kaurahiutaleita |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 1 tl | kardemummaa |
| 2 | munaa |
| 2 dl | sokeria |
| 1 dl | maitoa |
| 1½ dl | puolukoita |
Ohjeet
- Valmista ensin muruseos nyppimällä keskenään pehmeä margariini, jauhot ja sokeri.
- Rouhi veitsellä valkosuklaa paloiksi.
- Sulata margariini.
- Yhdistä jauhot, hiutaleet, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kardemumma.
- Vaahdota munat ja sokeri.
- Lisää munavaahtoon sulatettu margariini ja maito.
- Lisää kuivat aineet ja suklaarouhe.
- Sekoita taikinan joukkoon vielä varovasti puolukat.
- Nostele taikina muffinivuokiin.
- Ripottele päälle muruseos.
- Paista 225 asteessa 16-20 minuuttia.
Tykkää (16)


