Valikko

Suklaa-viipalepikkuleivät

Suklaa-viipalepikkuleivät

Suklaa-viipalepikkuleivät sopivat mitä parhaiten kahvipöydän herkuksi. Keksien toinen pää dipataan suklaaseen ja viimeistellään vielä suklaa- tai pähkinärouheella.

  • n. 35 kpl
  • Alle 60 min

Ainekset

100 gtummaa suklaata
dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
¼ dlkaakaojauhetta
½ tlleivinjauhetta
1 rklvaahterasiirappia
dlsokeria
100 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 muna

Kuorrutus

100 gtummaa suklaata
15 gSunnuntai Leivontamargariinia
½ dlkermaa

Ohjeet

  1. Paloittele suklaa rouheeksi.
  2. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
  3. Vatkaa margariini, sokeri ja vaahterasiirappi vaahdoksi.
  4. Sekoita joukkoon muna ja lisää kuivat aineet siivilän läpi taikinaan.
  5. Lisää suklaarouhe, sekoita tasaiseksi ja jaa kolmeen osaan.
  6. Pyöritä palat tangoiksi ja nosta leivinpaperoidulle pellille.
  7. Taputtele tangot matalammiksi ja ripottele pinnalle pähkinärouhetta.
  8. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 12 minuuttia.
  9. Leikkaa tangot lämpiminä vinottain 3 cm leveiksi annospaloiksi.
  10. Sulata mikrossa tai kattilassa kaikki kuorrutuksen aineet.
  11. Dippaa keksien toinen pää kuorrutukseen. Voit ripotella suklaan päälle vielä suklaarouhetta tai muita koristeita.

Tykkää (4)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet