Valikko

Suklaamukikakku mikrossa

Sunnuntai suklainen mukikakku

Suklaamukikakku mikrossa

Helppo suklaakakku valmistuu käden käänteessä mikrossa, ja kakun kohoamista on jännittävää seurata. Varma pelastus äkilliseen makean nälkään!

Ainekset

20 gsuklaata
4 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 mlleivinjauhetta
2 rklsokeria
2 rklmakeuttamatonta kaakaojauhetta
1 muna
2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 rklmaitoa

Lisäksi

marjoja, jäätelöä tai kermavaahtoa

Ohjeet

  1. Rouhi suklaa isoiksi paloiksi.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
  3. Lisää muna, maito ja Sunnuntai Juokseva. Sekoita hyvin.
  4. Kaada taikina yhteen isoon kuppiin (noin 3 dl vetoisuus) tai kahteen pienempään.
  5. Kypsennä kakkua mikrossa täydellä teholla 1,5-2 minuuttia. Jos jaat taikinan puoliksi, kypsennysaika on maksimissaan 1,5 minuuttia. Myös mukin muoto vaikuttaa kypsennysaikaan.
  6. Nauti lämpimänä marjojen, jäätelön tai kermavaahdon kera.

Vinkki! Katso resepti gluteenittomaan suklaamukikakkuun >>

Tykkää (15)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet