Suklaamukikakku mikrossa

Suklaamukikakku mikrossa
Helppo suklaakakku valmistuu käden käänteessä mikrossa, ja kakun kohoamista on jännittävää seurata. Varma pelastus äkilliseen makean nälkään!
Ainekset
| 20 g | suklaata |
|---|---|
| 4 rkl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
| 1 ml | leivinjauhetta |
| 2 rkl | sokeria |
| 2 rkl | makeuttamatonta kaakaojauhetta |
| 1 | muna |
| 2 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| 2 rkl | maitoa |
Lisäksi
| marjoja, jäätelöä tai kermavaahtoa |
Ohjeet
- Rouhi suklaa isoiksi paloiksi.
- Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
- Lisää muna, maito ja Sunnuntai Juokseva. Sekoita hyvin.
- Kaada taikina yhteen isoon kuppiin (noin 3 dl vetoisuus) tai kahteen pienempään.
- Kypsennä kakkua mikrossa täydellä teholla 1,5-2 minuuttia. Jos jaat taikinan puoliksi, kypsennysaika on maksimissaan 1,5 minuuttia. Myös mukin muoto vaikuttaa kypsennysaikaan.
- Nauti lämpimänä marjojen, jäätelön tai kermavaahdon kera.
Vinkki! Katso resepti gluteenittomaan suklaamukikakkuun >>
Tykkää (19)




