Valikko

Suklaapiirakka

Maito- ja valkosuklaalla sekä hasselpähkinärouheella kuorrutettu suklaapiirakka valmistuu helposti Sunnuntai Mixin avulla.

Suklaapiirakka

Maito- ja valkosuklaalla sekä hasselpähkinärouheella kuorrutettu suklaapiirakka valmistuu helposti Sunnuntai Mixin avulla.

  • 8 palaa
  • Alle 60 min

Ainekset

1 psSunnuntai Suklaanmakuinen Kakku- ja Muffinssimix
2 dlvettä
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
tai rypsiöljyä
50 gmaitosuklaata
50 gvalkosuklaata
2-3 rklhasselpähkinärouhetta (ei pakollinen)

Lisäksi

Kinder Bueno -suklaapatukka tai värikkäitä suklaamunia

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Kaada pussin sisältö kulhoon. Lisää joukkoon vesi ja rasva. Sekoita taikina tasaiseksi. Aseta leivinpaperi irtopohjavuoan(halkaisija 22-24 cm) pohjalle ja voitele vuoka. Kaada taikina vuokaan.
  3. Sulata maitosuklaa ja valkosuklaa erillisissä kulhoissa mikrossa välillä sekoittaen. Valuta sulaneet suklaat piirakan pinnalle ja ripottele päälle hasselpähkinärouhe.
  4. Paista uunin keskitasolla 30-35 minuuttia. Koristele esimerkiksi suklaapatukan paloilla tai värikkäillä pienillä suklaamunilla. Nauti piirakka hieman jäähtyneenä.

Kylmässä ollut piirakka kannattaa leikata veitsellä, sillä suklaa kovettuu jäähtyessään.

Tykkää (4)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet