Suklaiset rocky road -mokkapalat

Suklaiset rocky road -mokkapalat
Nämä rocky road -mokkapalat yhdistävät ihanasti suklaan, rouskuvat suolapähkinät ja suussasulavan vaahtokarkin. Sunnuntain Mokkapalapohjamixistä taikina syntyy käden käänteessä!
Pohjataikina
| 1 ps | Sunnuntai Mokkapalapohjamixiä |
|---|---|
| 2 dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| 4 dl | maitoa |
| 200 g | valkosuklaahippuja |
Päälinen
| 200 g | tumma suklaahippuja |
|---|---|
| 150 g | pieniä vaahtokarkkeja |
| 1 ½−2 dl | suolapähkinöitä |
Ohjeet
- Laita uuni lämpenemään tasalämmöllä 175 asteeseen.
- Kaada kulhoon Sunnuntai Mokkapalapohjamix ja sekoita joukkoon Sunnuntai Juokseva, maito sekä valkosuklaahiput.
- Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Levitä pohjalle mokkapalataikina.
- Paista uunin keskitasolla 12–14 minuuttia.
- Ota pohja pois uunista ja ripottele pinnalle tummat suklaahiput, vaahtokarkit ja suolapähkinät.
- Jatka paistamista vielä 8 minuuttia.
- Jäähdytä hyvin, mielellään yön yli. Leikkaa paloiksi ja nauti!
Tykkää (10)

