Valikko

Tiikerimuffinssit suklaakuorrutteella

Tiikerimuffinssit suklaakuorrutteella

Mari Pihlajamäen suussasulavan herkulliset tiikerimuffinit ovat osa Auta Leipomalla -hyväntekeväisyystempausta.

Vaalea taikina

1 pussi (300g)Sunnuntai Kakku- ja Muffinssimix
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
1,5 dlmaito
100 gtummat suklaahiput

Maitosuklaakuorrute

n. 300 gmaitosuklaa (esim. 2kpl Pandan maitosuklaalevy)
250 gSunnuntai Leivontamargariini (huoneenlämpöinen)
1,5 dltomusokeri
200 gmaustamaton tuorejuusto (huoneenlämpöinen)
Koristeeksi minivaahtokarkkeja sekä nonparelleja

Ohjeet

• Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen, asettele paperiset isot muffinssivuoat uunipellille valmiiksi odottamaan.
• Sekoita puukauhalla muffinssien vaalean taikinan kaikki muut aineet, paitsi suklaahiput, omassa kulhossa sekaisin. Lisää lopuksi suklaahiput sekaan ja sekoita taikinaan.
• Sekoita toisessa kulhossa kaikki tumman taikinan aineet keskenään sekaisin puukauhalla.
• Lusikoi vuorotellen molempia taikinoita muffinssivuokiin siten, että 2/3 vuoasta on täytetty.
• Nosta muffinssit uuniin ja paista uunin keskitasolla noin 20-25 minuuttia.
• Nosta muffinssit uunista pois ja anna jäähtyä ennen kuorruttamista.

• Valmista maitosuklaakuorrute odotellessa muffinssien jäähtymistä. Sulata suklaa mikrossa noin 30 sekunnin osissa aina välissä sekoittaen. Toista kunnes suklaa on täysin sulanut, jätä odottamaan.
• Mittaa huoneenlämpöinen margariini ja tomusokeri kulhoon ja vatkaa käsivatkaimella kuohkeaksi noin 5 minuutin ajan.
• Lisää joukkoon jäähtynyt sula suklaa sekä huoneenlämpöinen tuorejuusto. Vatkaa seos tasaiseksi.
• Laita kuorrute pursotinpussiin, jossa on tähtitylla, ja pursota kuorrute muffinsien päälle. Voit laittaa kuorrutteen myös paksuun pussiin ilman tyllaa tai levittää muffinssien päälle ilman pursottamista.
• Viimeistele muffinsit minivaahtokarkeilla sekä nonparelleilla.

Tykkää (3)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet