Valkosuklaiset carmelitas-neliöt herukoilla

Valkosuklaiset carmelitas-neliöt herukoilla
Carmelitas-neliöt ovat koukuttava herkku! Täytteessä maistuvat herkullisessa liitossa makea valkosuklaa ja kirpeät herukat.
Ainekset
| 100 g | valkosuklaata |
|---|---|
| 100 g | punaherukoita |
| 2 dl | Elovena Kaurahiutaleita |
| 3 ½ dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
| 1 tl | leivinjauhetta |
| 1 ¾ dl | sokeria |
| 150 g | Sunnuntai Leivontamargariinia |
| 1 dl | maitoa |
| 400 g | kondensoitua maitoa |
Ohjeet
- Rouhi suklaa isoiksi paloiksi.
- Punnitse punaherukat.
- Yhdistä kulhossa kaurahiutaleet, jauhot, leivinjauhe ja sokeri. Lisää joukkoon pehmeä margariini ja nypi ainekset murumaiseksi seokseksi. Ota 1 ½ dl muruseosta erikseen myöhempää käyttöä varten.
- Lisää muruseokseen maito ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Painele taikina jauhotetuin käsin leivinpaperoituun kakkuvuokaan (n. 20 x 20 cm). Pistele pohja haarukalla.
- Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
- Kaada kondensoitu maito esipaistetun pohjan päälle.
- Ripottele päälle herukat ja valkosuklaarouhe. Ripottele päällimmäiseksi muruseos.
- Paista uunin keskitasossa vielä noin 20 minuuttia.
- Anna kakun jäähtyä ja leikkaa neliöiksi.
Tykkää (37)

