Valikko

Vapun porkkanakakkuruudut

Vappu Pimiän herkulliset porkkanakakkuruudut valmistuvat alta aikayksikön!

Vapun porkkanakakkuruudut

Vappu Pimiän ideoimat superhelpot porkkanakakkuruudut valmistuvat Sunnuntain leivontamixistä. Mehevän piirakan kruunaa ihana tuorejuustokuorrute.

Ainekset

1 psSunnuntai Kakku- ja Muffinssimixiä
1 ½ dlvettä
2 ½ dlporkkanaraastetta (2 keskikokoista porkkanaa)
1 tljauhettua kanelia
1 dlmantelirouhetta
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
TAI
1 dlrypsiöljyä

Kuorrutus

200 gmaustamatonta tuorejuustoa
1 ½ dltomusokeria

Koristeluun

mantelirouhetta

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
  2. Raasta porkkanat pienellä raastinterällä (näin lopputulos on tosi mehevä).
  3. Kaada kulhoon kakkumix ja sekoita joukkoon puuhaarukalla tai lastalla vesi ja öljy. Lisää joukkoon porkkanaraaste, kaneli ja mantelirouhe ja sekoita tasaiseksi.
  4. Vuoraa suorakaiteen muotoinen uunivuoka leivinpaperilla. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Voit kokeilla taikinan kypsyyttä hammastikulla, kun tikkuun ei jää taikinaa, se on valmis.
  5. Kun levy on jäähtynyt, sekoita kuorrutteen ainekset tasaiseksi massaksi ja levitä kuorrute levyn päälle.
  6. Koristele mantelirouheella ja leikkaa ruuduiksi.

Jos haluat tehdä porkkanakakun, paista taikina irtopohjakakkuvuoassa noin 35-40 minuuttia. Kun kakku on jäähtynyt, levitä kuorrute kakun päälle.

Tykkää (188)

    Jaa

    Reseptissä käytetyt tuotteet