Valikko

Vegaaninen kasvispiirakka

Kasvispiirakka maistuu niin arki-iltana kuin juhlien suolapalanakin

Vegaaninen kasvispiirakka

Herkullisessa vegaanisessa kasvispiirakassa on tietysti reilusti kasviksia – sekä makua!

  • 10 annosta
  • Yli 60 min
  • Kananmunaton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Vegaaninen

Pohja

2 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
1/2 dlvegaanista juustoraastetta
3/4 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1/2 dlvettä

Täyte

1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1/2 paprika
1 porkkana
1/2 kesäkurpitsa
2 rklöljyä
2 dlkauraruokakermaa
1 prkkauratuorejuustoa (150 g)
1/2 tlsuolaa, mustapippuria ja paprikajauhetta
3 rklmaissitärkkelystä
1/3 ruukkuatimjamia
1 dlvegaanista juustoraastetta

Ohjeet

  1. Yhdistä jauhot ja juustoraaste kulhossa. Lisää sunnuntai juokseva ja vesi, sekoita tasaiseksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  2. Pilko sipulit ja paprika. Raasta tai pilko porkkana ja kesäkurpitsa suikaleiksi. Kuullotta kasviksia öljyssä paistinpannulla muutaman minuutin ajan, kunnes kasvisten nesteet ovat haihtuneet. Nosta kasvikset pohjan päälle.
  3. Yhdistä kulhossa kaurakerma, kauratuorejuusto, mausteet ja maissitärkkelys. Lisää silputtu timjami ja juustoraaste Kaada täyte kasvisten päälle.
  4. Paista piirakkaa uunin alatasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna piirakan vetäytyä.

Jos et tee piirakasta vegaanista, voit korvata maissitärkkelyksen kananmunalla.

Tykkää (5)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet