Valikko
Mokkapalapohjamix

Ilmaiset Mokkapalapohjamixit lasten ja nuorten tapahtumaan

Sunnuntai tukee lasten ja nuorten tapahtumien järjestämistä lahjoittamalla Mokkapalapohjamix-tuotteita tapahtumien buffeteihin. Lue lisää ja tilaa ilmaiset näytteet tästä.

 • Kiitos kaikille osallistuneille!

 • Tavoittelimme kampanjalla juuri Teitä lasten harrastustapahtumien järjestäjiä, arjen sankareita sekä isiä ja äitejä, jotka osallistuvat vapaaehtoisina tapahtumien järjestämiseen. Olemme hyvin innoissamme siitä, että saamme tarjota ilmaiset Sunnuntai Mokkapalapohjamixit lapsille ja nuorille suunnattujen liikunta- tai muiden harrastetapahtumien buffet-pöytiin.

  Kiinnostus yllätti meidät positiivisesti ja saimmekin hurjan määrän yhteydenottoja. Kampanja on päättynyt.
  Vahvistamme kaikille kampanjaan mukaan mahtuneille osallistumisen sähköpostilla viikolla 24 (14.-18.6.2021).

  Mokkapalapohjamixit lähetetään viikolla 24 (14.-18.6.2021). Tuotteet lähetetään postipakettina lähimpään saatavilla olevaan noutopisteeseen.

  Lähetyksen mukana tulee A4 kokoinen Sunnuntai Mokkapalpohjamix-kuva, joka toivotaan laitettavan esille tapahtumaan.

  Tsemppiä tapahtuman järjestelyihin!

  Tutustu kampanjan sääntöihin.

 • Mokkapalat buffettiin helpommin kuin koskaan

 • Sunnuntai Mokkapalapohjamix on helppo ja nopea tapa leipoa joka perheen suosikkileivonnainen. Mixin avulla saat mokkapalapohjan uuniin vain viidessä minuutissa.

  Pakkauksesta tulee yksi pellillinen mokkapaloja. Sekoita pussin sisältö rasvan ja nesteen kanssa, kaada pellille tasaiseksi levyksi ja pohja on valmis uuniin.

  Kuorrutteen ja koristeet voit lisätä oman makusi mukaan, ne eivät ole mukana paketissa. Jauhoseos on laktoositon, joten sopii monelle. Katso alta herkulliset mokkapalareseptit!

 • Katso herkulliset mokkapala-reseptit

  • Mokkapala-juustokakku
   Helppo!

   Perinteinen mokkapala yhdistettynä juustokakkuun on helppo ja nopea tehdä Sunnuntai Mokkapalamixin avulla, ja se säilyy mehevänä useamman päivän ajan.

   Alle 60 min

  • Mokkapalapohjamix
   Helppo!

   Herkulliset mokkapalat valmistuvat nopeasti Sunnuntai Mokkapalapohjamixin avulla. Lisää vain neste, rasva ja kuorrute.

   Alle 60 min

  • Helppo!

   Suklaamuffinssit valmistuvat hetkessä Sunnuntai leivontamixistä! Voit viimeistellä kuppikakut maapähkinävoikuorrutteella.

   Alle 30 min