Valikko
Sunnuntai Kaurainen Sämpylämix

Uutuus: Kaurainen Sämpylämix

Sunnuntai Kaurainen Sämpylämix edustaa helppoa leivontaa parhaimmillaan. Sämpylöiden leivonta ei ole koskaan ollut vaivattomampaa – herkulliset, uunituoreet sämpylät onnistuvat takuuvarmasti ja käsiä taikinaan sotkematta.

 • Sunnuntai Kaurainen Sämpylämixistä valmistuvat niin mehevät porkkanasämpylät, trendikkäät yön yli sämpylät kuin kiireisen hetken pikasämpylätkin.

  Vappu Pimiä testasi uutuusmixiä. Lue alta Vapun vinkit ja kokemukset!

 • ”Mä leivon sämpylöitä käytännössä joka viikonloppu. Vaikka kaupan hyllyt on täynnä hyviä leipiä, tuoreen leivän tuoksua ei saa kotiin millään muulla, kuin leipomalla. Moni ajattelee, että leivän leipominen on työlästä ja aikaa vievää, eikä lopputuloksestakaan ole varmuutta, mutta näin ei tarvitse olla! Sunnuntain uutuus, kaurasämpylämix on tuote, jolla mämmikourastakin kuoriutuu jauhopeukalo. Tätä et voi mokata, mä lupaan!

  Homma on tosi yksinkertainen: illalla sekoitat  kylmään veteen pussin  Sunnuntai kuivahiivaa ja Sunnuntai kaurasämpylämix pussin. Ei tarvitse käyttää käsiä, puulasta riittää, ei tarvitse vaivata, vaan pelkkä sekoitus nopeasti, kelmu päälle ja kulho jääkaappiin, tähän kuluu max 5min. Aamulla kulho pois kaapista, uuni päälle, lusikoit taikinanokareet pellille, taas aikaa mennyt se 5 min, sitten uuniin ja kas, sulla on 25 minuuttia myöhemmin rapeakuoriset, todella herkulliset itsetehdyt sämpylät valmiina! Kaupan päällisinä tuoreen leivän tuoksu leijailee ilmassa!

  Ja jos mietit, että mitäköhän säilöntäaineita sun muita moinen sämpylämix sisältää, niin voin kertoa heti, että ei mitään! Sunnuntai kaurasämpylämix sisältää jauhoja, hiutaleita, jyviä ja suolaa, ei muuta. Ja yli puolet viljasta on kauraa. Ihania leipomishetkiä ja sämpylän tuoksua jokaiseen kotiin!”

 • Helpot sämpylät kolmella tapaa

  • Porkkanasämpylät valmistuvat helposti valmiista kauraisesta sämpylämixistä
   Helppo!

   Tuunaa Sunnuntai Kaurasämpylämixiä lisäämällä taikinaan porkkanaraastetta. Lopputuloksena mehevät yön yli kohotetut porkkanasämpylät pienellä vaivalla.

   Alle 30 min

  • Mehevät yön yli sämpylät valmistuvat Sunnuntai Sämpylämixistä
   Helppo!

   Leivo helpot yön yli kohotettavat kaurasämpylät Sunnuntai Kaurasämpylämixistä käsiä taikinaan sotkematta! Sekoita ainekset illalla, lusikoi aamulla taikina sämpylöiksi, paista ja nauti herkullisista tuoreista sämpylöistä.

   Alle 30 min

  • Nopeat sämpylät kauraisesta sämpylämixistä
   Helppo!

   Kun uunituoreen sämpylän himo iskee, Kaurasämpylämixistä voi leipoa herkullisen helpot sämpylät myös nopeasti, lyhyellä kohotusajalla.

   Yli 60 min

 • Tubettaja Jasminsofi testaa Sämpylämixiä - katso video!

 • Jos video ei näy, saat sen näkymään hyväksymällä evästeet tai voit katsoa videon myös täällä.

 • Tutustu leivontamixeihin

 • Muista myös muut leivontamixit – katso herkulliset resepti-ideat

 • Sunnuntai leivontamixit

  Helposti hyvää leivontamixeillä!

  Mutkattomasti mixeillä – Sunnuntain valmiilla jauhoseoksilla leipominen on mukavan helppoa ja nopeaa. Mixit ovat käteviä silloin, kun halutaan vikkelästi valmista, leivotaan yhdessä lasten kanssa tai muuten vain on tarve vähän oikoa mutkia. Kokeile mixejä myös vaikka mökillä tai tuliaisina!

  Lue lisää