Valikko

Backbyn hätävarakakku

Bakcbyn hätävarakakku

Backbyn hätävarakakku

Koko Suomi leipoo -ohjelman toisessa jaksossa kilpailijat leipoivat Backbyn hätävarakakkuja. Koko Suomi leipoo 6. kausi, 2. jakso; tekninen tehtävä. Kuvassa oleva resepti: Pihla

Kuivakaapin tyhjennys -brownie

75 gfariinisokeria
75 gsokeria
3 kananmunaa
150 gvoita
150 gtummaa suklaata
120 gSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
6 gsuolaa
¾ tlleivinjauhetta
30 grouhittuja pähkinöitä
100 gpakastevadelmia
Käytä pohjassa lisäksi yhtä raaka-ainetta, jota käytät myös koristelussa.
(Irtopohjavuoka n. 24 cm)

Koristelu

Valmista tarjolla olevista raaka-aineista haluamasi täytteet ja koristeet. Ole luova ja hullu!

Ohjeet

  1. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla.
  2. Ruskista voi kattilassa ja kaada kuumana suklaan päälle, sekoita tasaiseksi ja siirrä sivuun.
  3. Vatkaa kananmunat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi.
  4. Nostele 1/3 munasokerivaahdosta hieman jäähtyneen suklaa-voiseoksen joukkoon, ja tämän jälkeen nostele seos takaisin 2/3 munasokerivaahdon joukkoon.
  5. Nostele tasaiseksi ja siivilöi jauhot, suola ja leivinjauhe massan joukkoon.
  6. Lopuksi sekoita vielä valitsemasi raaka-aine, pähkinät ja jäiset vadelmat massan joukkoon.
  7. Laita valmis massa irtopohjavuokaan ja paista n.18 – 20 minuuttia tai kunnes pohja on juuri ja juuri kypsynyt, mutta keskeltä vielä super kostea.
  8. Jäähdytä valmis pohja hyvin ennen käyttöä.

Leivonta-aika: 1 tunti 15 minuuttia
Tarjoiluastia: esimerkiksi Kastehelmi jalallinen kakkuvati 31,5 cm

Tykkää (3)

    Jaa

    Kommentit

    Reseptillä ei ole kommentteja.

    Jätä kommentti

    Reseptissä käytetyt tuotteet