Valikko

Gluteenittomat porkkanateeleivät

Gluteenittomat teeleivät saava mehevyyttä porkkanasta

Gluteenittomat porkkanateeleivät

Teeleivät pelastavat, jos leipä on loppu tai äkillinen tuoreen leivän mieliteko iskee. Porkkana tuo leipäsiin mukavasti makeutta ja mehevyyttä.

Ainekset

3 dlSunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoa
1 ½ dlElovena Gluteeniton Iso Täysjyväkaurahiutaleita
2 tlleivinjauhetta
½ tlsuolaa
2 dlmaitoa
½ dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 dlporkkanaraastetta

Ohjeet

  1. Raasta porkkanat ja laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  3. Lisää maito, Sunnuntai Juokseva ja porkkanaraaste kuivien ainesten joukkoon ja sekoita puuhaarukalla taikinaksi.
  4. Lusikoi taikinasta leivinpaperin päälle n. 1 cm paksuisia ympyröitä 6-8 kappaletta. Pistele leipiä haarukalla.
  5. Paista uunin keskitasolla 12-15 minuuttia. Nauti leivät lämpiminä.

Tykkää (72)

    Jaa

    Reseptissä käytetyt tuotteet