Gluteenittomat porkkanateeleivät

Gluteenittomat porkkanateeleivät
Teeleivät pelastavat, jos leipä on loppu tai äkillinen tuoreen leivän mieliteko iskee. Porkkana tuo leipäsiin mukavasti makeutta ja mehevyyttä.
Ainekset
| 3 dl | Sunnuntai Gluteeniton Täysjyväkaurajauhoa |
|---|---|
| 1 ½ dl | Elovena Gluteeniton Iso Täysjyväkaurahiutaleita |
| 2 tl | leivinjauhetta |
| ½ tl | suolaa |
| 2 dl | maitoa |
| ½ dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| 2 dl | porkkanaraastetta |
Ohjeet
- Raasta porkkanat ja laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää maito, Sunnuntai Juokseva ja porkkanaraaste kuivien ainesten joukkoon ja sekoita puuhaarukalla taikinaksi.
- Lusikoi taikinasta leivinpaperin päälle n. 1 cm paksuisia ympyröitä 6-8 kappaletta. Pistele leipiä haarukalla.
- Paista uunin keskitasolla 12-15 minuuttia. Nauti leivät lämpiminä.
Tykkää (72)




